Ensembles

Emma speelt in meerdere ensembles en is regelmatig te gast in ensembles, onder meer in het Ragazze kwartet en het Doelen Ensemble.

Trio Escapada
Geworteld in de Argentijnse tango en de klassieke muziek beweegt dit pianotrio zich virtuoos langs de grenzen van de genres. Trio Escapada speelt tango, wereldmuziek, improviseert en componeert. Met dit unieke en persoonlijke repertoire èe met een avontuurlijke performance onderscheidt Trio Escapada zich op de podia. De musici zijn ware meesters op hun instrument en zetten met hun dynamische en gepassioneerde spel elke zaal in vuur en vlam. Ze speelden op podia en festivals in heel Nederland, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam, TivoliVredenburg en Festival Wonderfeel, en traden op voor radio en televisie (o.a Podium Witteman). Vaste zanger van het trio is Omar Mollo.
EmmaB-Quartet2Ives Ensemble
Het Ives Ensemble speelt de beste moderne kamermuziek in de meest pure vorm. Met de eigenzinnige Amerikaanse componist Charles Ives als naamgever zoekt het ensemble steeds naar verrassende muziek. Met één been in de 20e eeuw, één been in de 21e eeuw en met ogen en oren gericht op de 22e eeuw.Het Ives Ensemble speelt historische muziek van onze tijd, muziek die we in de toekomst zullen waarderen als ons cultureel erfgoed. Componisten als John Cage, Aldo Clementi en Louis Andriessen schreven muziek voor het ensemble. En ook nu wordt samengewerkt met toonaangevende hedendaagse componisten en kunstenaars. Met Amsterdam als uitvalbasis reizen de 12 musici door binnen- en buitenland met programma’s die bezoekers opnieuw leren luisteren.
reArt Ensemble
Dit ensemble, onder leiding van pianist / componist Selim Dogru, speelt klassieke Ottomaanse muziek, Anatolische volksmuziek en Turkse tango’s en filmmuziek en maakt samen met zangers en instrumentalisten uit binnen-en buitenland spetterende voorstellingen, onder andere voor het Holland Festival.